Reserveer nu de Fotodoos met korting

Video opname

Korte videoboodschappen opnemen

Vind je het leuk om naast foto’s ook bewegend beeldmateriaal te hebben? Dan kun je kiezen voor de video opname. Zo kunnen jouw gasten een leuke videoboodschap achterlaten. De lengte van het fimpje kun je zelf instellen. Achteraf ontvang je de video’s in originele kwaliteit. Leuk om later nog eens terug te kijken! Willen jouw gasten toch liever op de foto? Geen probleem. Ze kunnen zelf kiezen tussen een foto of een video. 

€99
Photobooth huren en een video opname? Kijk op fotodoos.nl! - 1

Op zoek naar iets anders?

Premium props

Premium props

Heeft jouw feest een bepaald thema? Gebruik dan de premium props om dit op een hilarische manier te benadrukken met allerlei leuke attributen. 

Meer over premium props
Live upload

Live upload

De foto’s van het feest direct op social media? Geen probleem. Alle foto's kun je automatisch laten uploaden naar je Facebook of Twitter. Liken maar!

Meer over live upload
Enquete

Enquete

Meer weten over je bezoekers? Met de enquete optie kun je e-mailadressen en andere (contact)gegevens verzamelen. Achteraf ontvang je alle data.

Meer over enquete
Slideshow

Slideshow

Laat alle foto's tijdens het event live streamen naar een beamer. De foto's komen één voor één groot in beeld, in het ontwerp van het fotokader. 

Meer over slideshow