Reserveren

Photobooth voor jouw bruiloft!

Met een fotohokje leg je het feest op een hilarische wijze vast. Wat zijn de voordelen van een fotohokje op je bruiloft? Kortom ontvang je van ons beleving, een uniek gastenboek en een fotostripje als bedankjes voor je gasten. Allemaal natuurlijk in de stijl van jullie bruiloft. Laat je overtuigen!

1. Hilarisch vermaak

Bij ons kun je de mooiste photobooth vinden, maak samen de leukste herinneringen! Op de foto met je beste vrienden, maar ook met familie die je niet zo vaak ziet.

2. Eigen gastenboek

Laat gasten hun eerste fotostrip inplakken in het meegeleverde gastenboek, zodat jullie als bruidspaar aan het einde een uniek gastenboek hebben.

3. Bedankjes

Het andere fotostripje mogen de gasten meenemen naar huis als bedankje. Iedereen mag onbeperkt op de foto, dus er zal een flinke stapel mee naar huis gaan!

4. In eigen stijl

Het ontwerp van de fotostrip maken we volledig naar jullie wensen, meestal aan de hand van jullie trouwkaart. Wil jij je foto's in kleur, zwart/wit of een ander filter?

Meest gekozen photobooths voor bruiloften

Jouw bruiloft is natuurlijk de mooiste dag van je leven. Samen met je dierbaren de liefde vieren! Natuurlijk wil je die dag zo goed mogelijk vastleggen. Niet alleen de ceremonie en receptie maar ook het trouwfeest ‘s avonds. En laat een photobooth voor je bruiloft nou de ideale manier zijn om de leukste en meest hilarische herinneringen vast te leggen! De hele avond lekker photobooth foto’s maken, met een origineel gastenboek vol prachtplaatjes als resultaat, het tweede fotostripje mag mee naar huis als bedankje. Een photobooth op je bruiloft maakt het plaatje compleet!

Wat is er inbegrepen bij een photobooth van Fotodoos op je bruiloft?

Bij het organiseren van een bruiloft moet je natuurlijk heel veel regelen. Bij Fotodoos bieden we je dan ook graag een totaalpakket aan, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw dag. ben je van plan een photobooth te plaatsen bij jouw bruiloft, dan is het volgende altijd inbegrepen:

Photobooth filters

Dit zeggen onze klanten

De fotodoos is een absolute aanrader voor een bruiloft of ander feest! Al onze gasten vonden het geweldig en zelfs mensen waar je het niet van zou verwachten gingen lekker gek op de foto! Het gastenboek is ook erg mooi en van goede kwaliteit. Erg leuk om de foto's daar door de gasten in te laten plakken. Verder erg goede service en vriendelijke mensen. In een woord: super!!

Fotodoos beoordeling door Kim & Frank

Kim & Frank

28 oktober 2023

Wij en onze gasten hebben veel plezier gehad van de fotodoos op ons huwelijk feest, er is veel gelachen en het eindresultaat is geweldig en hilarisch, echt een toevoeging!! Netjes personeel, erg vriendelijk en goed geregeld, kortom de fotodoos is zeker een aanrader!!

Fotodoos beoordeling door Marijke

Marijke

27 juni 2024

Het was een geweldige ervaring, onze daggasten ca. 130 waren laaiend enthousiast. De medewerker dacht op locatie goed mee, en spoorde mensen aan om zo leuk en grappig mogelijk op de foto te gaan!

Fotodoos beoordeling door Brenda & Jasper

Brenda & Jasper

03 maart 2024
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk prijzen & beschikbaarheid

Hoe gaat het in zijn werk?

Photobooth party

Je hebt je keuze gemaakt om Fotodoos de photobooth op jouw bruiloft te laten verzorgen. Tof! Zodra je boeking is geplaatst ontvang je direct van ons bevestiging via de e-mail. Ook krijg je een e-mail met tips&tricks toegestuurd, handig! Lees deze goed door, dan ben je meteen op de hoogte wat de vervolgstappen zullen zijn.

Heb je speciale wensen, klopt er iets niet of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Dan kun je ons via e-mail, Facebook en natuurlijk gewoon de telefoon bereiken.

Photobooth party

Tips voor een photobooth op je bruiloft

We hebben nog een aantal handige tips op een rijtje gezet voor wanneer je een photobooth huurt op je bruiloft.

Tip 1: Type photobooth op de bruiloft - een klassiek fotohokje of een open air photobooth?
Wil je een photobooth op jouw bruiloft, dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Het begint natuurlijk allemaal met de keuze voor het type photobooth. Welke photobooth het meest geschikt is voor je bruiloft is natuurlijk ook afhankelijk van het uiterlijk van de photobooth.

Ga je voor een traditionele uitstraling, dan kies je waarschijnlijk voor onze Square: een perfect fotohokje voor een bruiloft. Wil je echter dat men met grotere groep tegelijk op de foto kan, kun je beter kiezen voor een open air photobooth zoals onze Classic, Vintage, Modern of Mirror. Omdat daarbij het achtergrondscherm los bij de booth staat, kunnen er veel meer mensen tegelijk op de foto. Met ons brede assortiment is er voor ieder wat wils! 

Tip 2: Goede plek
Denk goed na over waar je de photobooth neer wilt zetten. We zijn graag onderdeel van het feest en een plek bij de dansvloer of de bar is dus vaak erg geschikt! Zet de photobooth neer op een drukke plek waar iedereen (langs)komt. Zo worden de meeste foto’s gemaakt! In een aparte ruimte, bij de ingang of naast het toilet is dan weer wat minder geschikt. Bovendien heeft de photobooth stroom nodig, dus het is handig als er in ieder geval één stroompunt in de buurt is (binnen 5 meter van de photobooth).

De photobooth zou ook buiten kunnen staan, mits het droog is. Het is wel verstandig om van te voren een back-up plan te hebben, onze photobooths kunnen namelijk niet tegen water. Zorg dus voor een partytent of een plekje binnen. Graag horen we ook van tevoren of jullie de photobooth buiten willen plaatsen, dan kunnen we hier rekening mee houden!

Tip 3: Alternatief gastenboek
Hoewel er bij Fotodoos altijd een gastenboek met blanco pagina’s inbegrepen is wanneer je een photobooth huurt voor je bruiloft, kun je natuurlijk ook een alternatief voor je gastenboek verzinnen. Wat dacht je van een waslijn met knijpertjes waar alle foto’s aan gehangen kunnen worden? Of een mooie kist of doos waar iedereen zijn fotostripjes in kan doen. Of hang een prikbord op met leuke punaises erbij zodat je aan het eind van de avond een vol bord mee naar huis kunt nemen. Ook kun je van de grote stapel fotostripjes een soort waaier maken, zodat je net als met een kleurenwaaier door de foto’s kunt bladeren. Op Pinterest staat de wereld aan leuke creatieve ideeën voor een alternatief gastenboek gemaakt van de photobooth foto’s!

Tip 4: DIY achtergrond
Laat je Fotodoos de photobooth voor jouw bruiloft te laten verzorgen? Dan is er standaard een achtergrondscherm inbegrepen. Je hebt daarbij keuze uit verschillende kleuren en prints. Ben je in een creatieve bui dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een leuke achtergrond te maken. Maak een toffe backdrop met bloemen of planten, of leef je uit met linten van crêpepapier. Je kunt van simpele materialen veel leuke backdrops creëren!

Bel mij terug

Wij bellen je terug op een moment dat jou het beste uitkomt. Voor hieronder je telefoonnummer in en dan helpen we je graag verder.

Wanneer mogen we je bellen?