Reserveer nu de Fotodoos met korting

Jouw bruiloftgasten hilarisch op de foto!

Hilarisch vermaak

Op de foto met je beste vrienden, maar ook met familie die je niet zo vaak ziet. Een photobooth is de perfecte ijsbreker. Samen de leukste herinneringen maken!

Eigen gastenboek

Laat gasten hun eerste fotostrip inplakken in het meegeleverde gastenboek, zodat jullie als bruidspaar aan het einde een uniek gastenboek hebben.

Bedankjes

Het andere fotostripje mogen de gasten meenemen naar huis als bedankje. Iedereen mag onbeperkt op de foto, dus er zal een flinke stapel mee naar huis gaan!

In eigen stijl

Het ontwerp van de fotostrip maken we volledig naar jullie wensen, meestal aan de hand van jullie trouwkaart. Wil jij je foto's in kleur, zwart/wit of een ander filter?

Standaard inbegrepen

Gastenboek

Attributen

Foto's op usb

Leuke host

Uniek fotokader

Transport in NL

Onbeperkt printen

Mooi achtergronden

Reserveer nu

Welke booth kies jij voor je bruiloft?

Classic

Classic

De Fotodoos Classic is zo populair voor bruiloften vanwege zijn prijs en formaat (60*60cm), beide de kleinste in ons aanbod. Maar laat dat je niet van de wijs brengen, want qua kwaliteit doet hij niet onder voor een echte fotostudio. De geïntegreerde studioflitser en op maat gemaakte diffuus kap, zorgen er voor dat zelfs in de donkerste plekken de foto perfect belicht wordt.

Naast zijn prijs en formaat, onderscheidt deze photobooth zich nog met iets anders. Laat je gasten korte videoboodschappen opnemen (extra optie) voor het bruidspaar. Gasten kunnen zelf kiezen voor de fotoprint of een video opname via het touchscreen. Lekker afwisselen dus!

Vintage

Vintage

Op je bruiloft wil je graag alles zo mooi mogelijk gestyled hebben en daarom kiezen veel bruidsparen voor de Fotodoos Vintage. Met zijn oude looks, maar modern innerlijk, verovert hij iedereens hart. Twee grote studioflitsers staan breed naast de photobooth en zorgen ervoor dat de snorren en lippen perfect worden vastgelegd. Hierdoor heeft hij iets meer ruimte nodig, ongeveer 2*2meter is ideaal.

Selecteer bij het reserveren een mooi gouden achtergrond als extra optie en creëer een volledige fotohoek. Geen gast die daar aan voorbij loopt! Zodra je op start drukt zie je jezelf op het scherm en na een paar gekke bekken komen de printjes er binnen tien seconden aan de zijkant uit!

Hoe gaat het in zijn werk?

Photobooth party

Je hebt je keuze gemaakt om een Fotodoos te huren voor jouw bruiloft. Tof! Zodra je boeking is geplaatst ontvang je direct van ons bevestiging via de e-mail. Ook krijg je een tips&tricks toegestuurd, handig!

Heb je speciale wensen, klopt er iets niet of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Dan kun je ons via e-mail, WhatsApp, Facebook en natuurlijk gewoon de telefoon bereiken. 

Photobooth party
Reserveer nuen ontvang gratis tips&tricks!

Klantenbeoordelingen

De fotodoos is een absolute aanrader voor een bruiloft of ander feest! Al onze gasten vonden het geweldig en zelfs mensen waar je het niet van zou verwachten gingen lekker gek op de foto! Het gastenboek is ook erg mooi en van goede kwaliteit. Erg leuk om de foto's daar door de gasten in te laten plakken. Verder erg goede service en vriendelijke mensen. In een woord: super!!

Fotodoos beoordeling door Kim & Frank

Kim & Frank

16 januari 2019

Wij en onze gasten hebben veel plezier gehad van de fotodoos op ons huwelijk feest, er is veel gelachen en het eindresultaat is geweldig en hilarisch, echt een toevoeging!! Netjes personeel, erg vriendelijk en goed geregeld, kortom de fotodoos is zeker een aanrader!!

Fotodoos beoordeling door Marijke

Marijke

17 oktober 2018

Het was een geweldige ervaring, onze daggasten ca. 130 waren laaiend enthousiast. De medewerker dacht op locatie goed mee, en spoorde mensen aan om zo leuk en grappig mogelijk op de foto te gaan!

Fotodoos beoordeling door Brenda & Jasper

Brenda & Jasper

08 september 2018
Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl
">