Reserveer nu de Fotodoos met korting

Welke photobooth kies jij?

Bij Fotodoos bieden we photobooths aan in alle soorten en maten. Kies je voor een open-air photobooth, zodat je met veel personen op de foto kunt en iedereen kan meegenieten? Of een traditioneel fotohokje? Of kies je toch voor een grote magische spiegel? De keuze is aan jou! Alle photobooths zijn uitgerust met de beste apparatuur, zodat jij uiteindelijk de mooiste foto's krijgt. Zet een photobooth op je bruiloft of evenement en we garanderen je de meeste glimlachen en een hilarische sfeer. 

Classic

Classic

De Fotodoos Classic is een echte klassieker, maar heeft zeker geen stoffige uitstraling! Deze photobooth is dankzij zijn voordelige prijs en compacte formaat (60*60cm) geschikt voor elk event. En door de geïntegreerde studioflitser kun je deze hippe photobooth neerzetten op zowel lichte als donkere locaties. Poseer met zijn tweetjes of met een hele groep! De foto’s worden direct in tweevoud geprint, dus je gasten nemen altijd een leuke herinnering mee naar huis.

Zoek je een photobooth die ook video's op kan nemen? Dan zit je met de Fotodoos Classic helemaal goed! Je gasten kunnen zelf switchen tussen foto en video. Zo gaan jouw gasten naar huis met een hilarische foto en heb jij ook nog eens leuke videoboodschappen om naar terug te kijken.

Meer over Classic Prijs berekenen
Vintage

Vintage

De Fotodoos Vintage is van buiten retro en romantisch, maar heeft een modern innerlijk. In plaats van een ingebouwde flitser heeft de Fotodoos Vintage twee staande studioflitsers, waardoor deze photobooth wel iets meer ruimte nodig heeft. Maar deze flitsers zorgen er ook voor dat er altijd de mooiste foto’s worden gemaakt. Ga samen met je geliefde voor een romantische foto, of verzamel je hele vriendengroep voor een gouden herinnering.

Deze Fotodoos Vintage past door zijn uiterlijk goed op bruiloften en themafeestjes. Breid je boeking uit door te kiezen voor extra opties zoals premium props of een glitter backdrop. Nu nog je gasten voor de camera, poseren, lachen en het plaatje is compleet!

Meer over Vintage Prijs berekenen
Modern

Modern

De Fotodoos Modern is compact (60*60cm), maar door zijn lengte niet over het hoofd te zien. De Fotodoos Modern is voorzien van een tweede scherm, waarop al je gasten hun foto’s kunnen delen via e-mail en social media. Maar de foto’s worden ook direct geprint! Deze photobooth is dan ook zeer geschikt om in te zetten op beurzen en events om zowel online als offline je merk, bedrijf of event te promoten.

Breid je boeking met de Modern booth uit met verschillende extra opties en haal het maximale uit je event. Je gasten zullen deze photobooth niet snel vergeten!

Meer over Modern Prijs berekenen
Square

Square

De Fotodoos Square is het enige hokje in onze familie. Voor meer privacy kun je het gordijntje dicht doen. Maar schrik niet, het fotostripje wordt aan de buitenkant direct geprint en de foto’s worden allemaal getoond op het tweede scherm aan de buitenkant van de photobooth. Des te leuker voor de gasten die staan te wachten tot zij op de foto mogen!

Hoewel deze photobooth een echt hokje is, heeft deze niet veel ruimte (1x2m) nodig. De Fotodoos Square is van zichzelf neutraal qua kleur, maar kan volledig bestickerd worden om hem op elke locatie te laten knallen!

Meer over Square Prijs berekenen
Mirror

Mirror

De Fotodoos Mirror is een echte eye-catcher! Deze staande spiegel zorgt ervoor dat iedereen van top tot teen op de foto komt. Na elke foto verschijnt een complimentje op de spiegel, waardoor je zeker lachend op de volgende foto staat! De Fotodoos Mirror is van binnen voorzien van de beste apparatuur en van buiten wordt de spiegel compleet gemaakt met een lijst. Past de lijst niet bij jouw feest? Dan kun je deze te laten vervangen voor een stoerder of juist klassieker design. 

De Fotodoos Mirror is uniek in Nederland en zal zeker onderwerp van gesprek zijn op jouw feestje!

Meer over Mirror Prijs berekenen
GIF

GIF

De GIF booth maakt geen losse foto's, maar plakt foto's razendsnel achter elkaar, waardoor er een animatie wordt ontstaat. Een superleuk en vooral stoer alternatief voor de photobooth! Alle GIF'jes worden verzameld op een online gallery, waar al je gasten hun foto's direct kunnen delen. Het kader ontwerpen we in jouw huisstijl.

De GIF booth is compact en kan daarom op elke locatie zijn plaats innemen. De booth is voorzien van een subtiele houten case met daarin een ring light die jou altijd perfect op beeld zet. Je hoeft voor de GIF booth niet stil te staan, dus doe lekker gek!

Meer over Gif Prijs berekenen
Guestbooth

Guestbooth

Kies de Guestbooth als jouw video-gastenboek! In plaats van foto's, heb jij een digitaal gastenboek met daarop de liefste en leukste video-boodschappen. Misschien wordt er wel een serenade voor je gezongen! De Guestbooth is voorzien van een houten case en een ringlamp, die je altijd laat stralen op beeld. Het scherm kan in je eigen stijl ontworpen worden.

Ondanks dat we werken met een microfoon, zullen de video's minder goed overkomen in een rumoerige zaal. Gelukkig is de photobooth zeer compact, dus past hij op elke plekje!

Meer over Guestbooth Prijs berekenen
Hashtag

Hashtag

De Hashtapgrinter geeft jouw gasten de vrijheid om foto's te maken waar en wanneer zij willen. Voor jouw feest of event maken we een unieke hashtag. Alle gasten die met hun smartphone een foto delen op social media met deze hashtag, kunnen bij de printer hun fotostripje halen! Ook kunnen ze hun foto nogmaals laten printen, altijd in jouw eigen unieke kader. 

De Hashtagprinter is compact en je gasten hoeven niet bij deze photobooth te blijven om foto’s te kunnen maken. Photo’s all over the place, zowel online als offline!

Meer over Hashtag Prijs berekenen
Curve

Curve

Is één camera niet genoeg voor jou? Kies dan voor de Curve! De Curve legt je van maar liefst tien verschillende kanten vast en maakt daar een gave 3dgif van die kunt delen via jouw favoriete social media. Wil je ook graag iets mee naar huis? Kies er dan voor dat de een van de foto's direct geprint wordt, met branding natuurlijk.

Zijn tien camera's ook nog niet genoeg voor je? Ga dan voor een op maat Bullet Time beleving. Je kunt het zo gek maken als je wilt, wat vind je van tientallen camera's in een 180- of 360 graden set-up? Met één druk op de knop zetten we de tijd stil!

Meer over Curve Prijs berekenen
Paparazzi

Paparazzi

Laat een leuke polaroid fotograaf (of meerdere) door de crowd lopen om zo veel mogelijk leuke foto's te scoren. Foto gelukt? Dan print onze Paparazzi deze direct in een vooringesteld ontwerp en kan hij direct mee. Ook de digitale versie ontvang je snel: e-mail je de foto direct naar het thuisfront en upload je deze naar je eigen Facebook pagina! 

Onze Polaroid Paparazzi maakt foto's met een spiegelreflex camera, dus je krijgt altijd de scherpste foto's. Laat de fotograaf naar de gasten komen, in plaats van de gasten naar de photobooth. Op welk event, festival of personeelsfeest ga jij een team neerzetten?

Meer over Paparazzi Prijs berekenen