Reserveer nu de Fotodoos met korting

Photobooths & fotografen

Voor jouw event hebben wij photobooths en fotografen in allerlei soorten en maten. Kies een open-air photobooth, traditioneel fotohokje, magische fotospiegel, profi fotograaf of spuit digitale graffiti op je foto! 

Classic

Classic

De Fotodoos Classic is een echte klassieker, maar heeft zeker geen stoffige uitstraling! Deze photobooth is dankzij zijn voordelige prijs en compacte formaat (60*60cm) geschikt voor elk event. En door de geïntegreerde studioflitser kun je deze hippe photobooth neerzetten op zowel lichte als donkere locaties. Poseer met zijn tweetjes of met een hele groep! De foto’s worden direct in tweevoud geprint, dus je gasten nemen altijd een leuke herinnering mee naar huis.

Zoek je een photobooth die ook video's op kan nemen? Dan zit je met de Fotodoos Classic helemaal goed! Je gasten kunnen zelf switchen tussen foto en video. Zo gaan jouw gasten naar huis met een hilarische foto en heb jij ook nog eens leuke videoboodschappen om naar terug te kijken.

Bekijk Classic Prijs berekenen
Vintage

Vintage

De Fotodoos Vintage is van buiten retro en romantisch, maar heeft een modern innerlijk. In plaats van een ingebouwde flitser heeft de Fotodoos Vintage twee staande studioflitsers, waardoor deze photobooth wel iets meer ruimte nodig heeft. Maar deze flitsers zorgen er ook voor dat er altijd de mooiste foto’s worden gemaakt. Ga samen met je geliefde voor een romantische foto, of verzamel je hele vriendengroep voor een gouden herinnering.

Deze Fotodoos Vintage past door zijn uiterlijk goed op bruiloften en themafeestjes. Breid je boeking uit door te kiezen voor extra opties zoals premium props of een glitter backdrop. Nu nog je gasten voor de camera, poseren, lachen en het plaatje is compleet!

Bekijk Vintage Prijs berekenen
Modern

Modern

De Fotodoos Modern is compact (60*60cm), maar door zijn lengte niet over het hoofd te zien. De Fotodoos Modern is voorzien van een tweede scherm, waarop al je gasten hun foto’s kunnen delen via e-mail en social media. Maar de foto’s worden ook direct geprint! Deze photobooth is dan ook zeer geschikt om in te zetten op beurzen en events om zowel online als offline je merk, bedrijf of event te promoten.

Breid je boeking met de Modern booth uit met verschillende extra opties en haal het maximale uit je event. Je gasten zullen deze photobooth niet snel vergeten!

Bekijk Modern Prijs berekenen
Square

Square

De Fotodoos Square is het enige hokje in onze familie. Voor meer privacy kun je het gordijntje dicht doen. Maar schrik niet, het fotostripje wordt aan de buitenkant direct geprint en de foto’s worden allemaal getoond op het tweede scherm aan de buitenkant van de photobooth. Des te leuker voor de gasten die staan te wachten tot zij op de foto mogen!

Hoewel deze photobooth een echt hokje is, heeft deze niet veel ruimte (1x2m) nodig. De Fotodoos Square is van zichzelf neutraal qua kleur, maar kan volledig bestickerd worden om hem op elke locatie te laten knallen!

Bekijk Square Prijs berekenen
Mirror

Mirror

De Fotodoos Mirror is een echte eye-catcher! Deze staande spiegel zorgt ervoor dat iedereen van top tot teen op de foto komt. Na elke foto verschijnt een complimentje op de spiegel, waardoor je zeker lachend op de volgende foto staat! De Fotodoos Mirror is van binnen voorzien van de beste apparatuur en van buiten wordt de spiegel compleet gemaakt met een lijst. Past de lijst niet bij jouw feest? Dan kun je deze te laten vervangen voor een stoerder of juist klassieker design. 

De Fotodoos Mirror is uniek in Nederland en zal zeker onderwerp van gesprek zijn op jouw feestje!

Bekijk Mirror Prijs berekenen
GIF

GIF

De GIF booth maakt geen losse foto's, maar plakt foto's razendsnel achter elkaar, waardoor er een animatie wordt ontstaat. Een superleuk en vooral stoer alternatief voor de photobooth! Alle GIF'jes worden verzameld op een online gallery, waar al je gasten hun foto's direct kunnen delen. Het kader ontwerpen we in jouw huisstijl.

De GIF booth is compact en kan daarom op elke locatie zijn plaats innemen. De booth is voorzien van een subtiele houten case met daarin een ring light die jou altijd perfect op beeld zet. Je hoeft voor de GIF booth niet stil te staan, dus doe lekker gek!

Bekijk Gif Prijs berekenen
Hashtag

Hashtag

De Hashtagprinter geeft jouw gasten de vrijheid om foto's te maken waar en wanneer zij willen. Voor jouw feest of event maken we een unieke hashtag. Alle gasten die met hun smartphone een foto delen op social media met deze hashtag, kunnen bij de printer hun fotostripje halen! Ook kunnen ze hun foto nogmaals laten printen, altijd in jouw eigen unieke kader. 

De Hashtagprinter is compact en je gasten hoeven niet bij deze photobooth te blijven om foto’s te kunnen maken. Photo’s all over the place, zowel online als offline!

Bekijk Hashtag Prijs berekenen
Curve

Curve

Is één camera niet genoeg voor jou? Kies dan voor de Curve! De Curve legt je van maar liefst tien verschillende kanten vast en maakt daar een gave 3dgif van die kunt delen via jouw favoriete social media. Wil je ook graag iets mee naar huis? Kies er dan voor dat de een van de foto's direct geprint wordt, met branding natuurlijk.

Zijn tien camera's ook nog niet genoeg voor je? Ga dan voor een op maat Bullet Time beleving. Je kunt het zo gek maken als je wilt, wat vind je van tientallen camera's in een 180- of 360 graden set-up? Met één druk op de knop zetten we de tijd stil!

Bekijk Curve Prijs berekenen
Professionele fotograaf

Professionele fotograaf

Een green-screen fotograaf (ook wel bekend als chroma-key) is een stuk flexibeler dan een photobooth. De fotograaf kan door de knieën, in- en uitzoomen en precies wachten op het juiste moment en dan de perfecte foto maken. De foto wordt door onze software automatisch bewerkt en het achtergrond wordt vervangen door iets van jouw keuze. We printen de foto direct en de foto kan via e-mail of socials gedeeld worden.

Kies voor een vliegtuig en waan jezelf een echte piloot of ga duiken met haaien! Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het realiseren met green-screen.

Bekijk Professionele fotograaf Prijs berekenen
Paparazzi

Paparazzi

Laat een leuke polaroid fotograaf (of meerdere) door de crowd lopen om zo veel mogelijk leuke foto's te scoren. Foto gelukt? Dan print onze Paparazzi deze direct in een vooringesteld ontwerp en kan hij direct mee. Ook de digitale versie ontvang je snel: e-mail je de foto direct naar het thuisfront en upload je deze naar je eigen Facebook pagina! 

Onze Polaroid Paparazzi maakt foto's met een spiegelreflex camera, dus je krijgt altijd de scherpste foto's. Laat de fotograaf naar de gasten komen, in plaats van de gasten naar de photobooth. Op welk event, festival of personeelsfeest ga jij een team neerzetten?

Bekijk Paparazzi Prijs berekenen
AIR Graffiti

AIR Graffiti

De AIR Graffiti Wall is een unieke foto-ervaring waarbij je de graffiti-artist in jezelf of je bezoeker naar boven kunt laten komen! Met je infrarood spuitbus maak je de tofste kunstwerken op een digitale muur. Niet zo creatief ingesteld? Dan bieden de vele extra foto-opties vast een uitweg. Je kunt namelijk kiezen uit 100+ digitale attributen! Als je tevreden bent met je creatie, deel je deze gemakkelijk via social media. Liever een fysiek aandenken? Dan kan je foto natuurlijk ook geprint worden!

Ben jij er klaar voor om je creativiteit de vrije loop te laten gaan? Dan is de AIR Graffiti Wall de juiste keuze!

 
Bekijk Air graffiti Prijs berekenen