Reserveren

Attributen

Een photobooth is eigenlijk niet compleet zonder leuke props of attributen. Juist daarmee ontstaan de leukste en meeste hilarische foto’s van je gasten of bezoekers. Wij leveren altijd een pakket met props wanneer je een photobooth bij ons huurt. Ook kun je kiezen voor props in thema of kunnen we zelfs custom props voor je maken!

Standaard props

Het standaard props pakket bestaat uit verschillende attributen op stokjes. Denk hierbij aan baarden, snorren, brillen en lippen. Deze props zijn speciaal handgemaakt voor Fotodoos en van een hoge kwaliteit kunststof materiaal. De stokjes zijn niet van hout of plastic, maar van metaal, waardoor ze extra stevig zijn. Ook nemen we altijd wat bordjes mee met leuke afbeeldingen of teksten. Succes gegarandeerd!

Premium props

Geef je een themafeest of sta je op een beurs in een specifieke branche? Dan kunnen we ook een premium pakket met props en attributen samenstellen, geheel in het gewenste thema. We hebben een magazijn vol met props, dus voor bijna ieder thema kunnen we een mooi pakket maken. Hebben we niet genoeg attributen die aansluiten bij jouw wens, dan schaffen we deze aan of laten dit maken.

Custom props

Naast de standaard props en premium props, bieden we ook de optie tot het ontwerpen van custom props. Hierbij kunnen we props ontwerpen en laten produceren die geheel aansluiten bij jouw merk of wensen. De custom props worden gemaakt van Forex. Dit is een hard en stevig, maar ook licht kunststof materiaal (geschuimd PVC), wat full color bedrukt kan worden. Dat maakt het ideaal voor het maken van props!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vermeld het bij je offerteaanvraag!