-->
Reserveer nu de Fotodoos met korting

alle opties

Maak je pakket compleet! Je kunt de photobooths uitbreiden met verschillende opties die bijdragen aan je event en de foto’s nog mooier en leuker maken! Bekijk hieronder de opties voor de verschillende Fotodozen. Je kunt meerdere opties combineren. Wat past er bij jouw boeking?

Windmachine

Windmachine

Met een windmachine maak je hele dynamische foto's. Laat je haren wapperen als een professioneel model of combineer het met een green screen voor een filmscène!

Meer over windmachine
Video opname

Video opname

Vind je het leuk om naast foto’s ook bewegend beeld te hebben? Boek dan de video opname. Zo kunnen jouw gasten een leuke videoboodschap achterlaten.

Meer over video opname
Slideshow

Slideshow

Laat alle foto's tijdens het event live streamen naar een beamer. De foto's komen één voor één groot in beeld, in het ontwerp van het fotokader. 

Meer over slideshow
Website upload

Website upload

Verzamel alle foto's van het evenement op je eigen website. Deze kan in jouw eigen huisstijl ontworpen worden. Leuk voor je bedrijf, school, sportvereniging...

Meer over website upload
Enquete

Enquete

Meer weten over je bezoekers? Met de enquete optie kun je e-mailadressen en andere (contact)gegevens verzamelen. Achteraf ontvang je alle data.

Meer over enquete
Premium props

Premium props

Heeft jouw feest een bepaald thema? Gebruik dan de premium props om dit op een hilarische manier te benadrukken met allerlei leuke attributen. 

Meer over premium props
Green screen

Green screen

Wil je de achtergrond van je foto’s zelf bepalen? Iets wat aansluit bij het thema van jouw feest misschien? Creëer het onmogelijke met een green screen. 

Meer over green screen