Reserveer nu de Fotodoos met korting

Contact

Wil jij iets extra’s of zijn er nog onduidelijkheden, voel je dan vrij om vragen te stellen. Kijk ook nog even bij de veelgestelde vragen, misschien zit je antwoord daar al tussen. Zo niet, dan helpen wij je graag verder en proberen je vraag binnen een werkdag te beantwoorden.

Zo bereik je ons

Heb je nog vragen?
E-mail: [email protected]
Telefoon: 085-401 65 76 (9-17u)
WhatsApp: 06-43 57 06 53

Administratief
KvK-nummer: 01135688
BTW-nummer: NL199368454B01
IBAN: NL74ABNA0539192546
Pinterest

Stuur ons een mail

Contactformulier

Dit zijn onze helden

Fotodoos Held: Rolf

Rolf

Van origine programmeur, ontwerper en dromer ben ik in 2013 gestart met Fotodoos. Ik mag dus met trots zeggen dat ik de oprichter ben van dit mooie bedrijf. Wat begonnen is op mijn eigen trouwdag met de eerste photobooth, de Vintage, is in korte tijd uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met grote klanten en een geweldig team. Continu doorontwikkelen, producten en service verbeteren is waar ik gelukkig van word.

Thuis houd ik graag mijn filmkennis op peil, stoei ik vaak met de hond (en vrouw) en richten we alvast de babykamer in. Na een lange dag werken sla ik lekker de dagelijkse taken van me af in de squashbaan (en ik win meestal).

Fotodoos Held: Roel

Roel

Sociaal, communicatief vaardig, flexibel en vriendelijk, dat ben ik! 
Mijn naam is Roel van der Neut, ik ben 25 jaar oud en studeer bewegingswetenschappen in Groningen. Ik zit nu in het derde jaar van mijn studie en wil deze zomer mijn bachelor afronden. 

Naast mijn studie voetbal ik graag en ben ik lid van de algemene studentenvereniging Dizkartes. 

Fotodoos Held: Pieter Jan

Pieter Jan

Hoi! Ik ben Pieter Jan de Vries, 22 jaar en geboren en getogen Groninger. Op dit moment studeer ik International Business and Management aan de HanzeHogeschool in Groningen. Ik hoop dit jaar af te studeren en daarna opnieuw op reis te gaan naar het buitenland. Ik heb al een half jaar in Malta en een half jaar in Frankrijk mogen vertoeven en dit smaakt zeker naar meer! Mijn vrije tijd vul ik graag op met voetbal en vrienden.

Fotodoos Held: Nick

Nick

Hoi, ik ben een 24 jarige student die altijd in is voor een leuk feestje, gelukkig is dit goed te combineren met werken bij Fotodoos! Als geboren en getogen Groningen vind ik het heerlijk om het land door te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten. Wanneer ik niet aan het zwoegen ben voor mijn studie hou ik me bezig met hardlopen, heerlijk motorrijden, gezelligheid met vrienden en af en toe een lui avondje Netflix.

Fotodoos Held: Jelmer

Jelmer

Hey! Mijn naam is Jelmer Koster. Geboren en getogen in de vredige Achterhoek om na mijn achttiende levensjaar mijn vleugels uit te slaan en voor mijn studententijd naar het bruisende Groningen te verhuizen. Dit jaar hoop ik hier mijn bachelor Economics and Business Economics te behalen. Naast mijn studie besteed ik mijn tijd graag aan biertjes doen met vrienden maar natuurlijk ook zorgen voor prachtige kiekjes voor Fotodoos.

Fotodoos Held: Rutger

Rutger

Deze jongeman werkt sinds eind 2017 bij Fotodoos met veel plezier! Heerlijk op en neer het land door met het muziek vol open. Naast het werken bij Fotodoos studeer ik in de stad Groningen en speel in mijn vrije tijd muziek. Momenteel in opleiding voor Evenement Organisatie, zit ik helemaal op mijn plek in het gebruis van het plezier en de gezelligheid waar ik mij iedere keer weer bevind met een van de dozen die foto's maakt!

They already love us