Reserveer nu de Fotodoos met korting

Uw partner in betrouwbare fotomarketing.

Merkactivatie

U wilt uw merk visueel promoten op bijvoorbeeld een beurs, open dag, festival of ander event.

Data verzamelen

U wilt e-mailadressen en andere gegevens van bezoekers verzamelen op bijvoorbeeld een beurs of open dag.

Teambuilding

U wilt hilarisch vermaak tijdens een personeelsfeest, zakelijke meeting of netwerkborrel als teambuilding.

Aanbevolen photobooths voor merkactivatie

Square

Square

De Fotodoos Square is het enige hokje in onze familie. Voor meer privacy kun je het gordijntje dicht doen. Maar schrik niet, het fotostripje wordt aan de buitenkant direct geprint en de foto’s worden allemaal getoond op het tweede scherm aan de buitenkant van de photobooth. Des te leuker voor de gasten die staan te wachten tot zij op de foto mogen!

Hoewel deze photobooth een echt hokje is, heeft deze niet veel ruimte (1x2m) nodig. De Fotodoos Square is van zichzelf neutraal qua kleur, maar kan volledig bestickerd worden om hem op elke locatie te laten knallen!

Meer over Square Prijs berekenen
Curve

Curve

Is één camera niet genoeg voor jou? Kies dan voor de Curve! De Curve legt je van maar liefst tien verschillende kanten vast en maakt daar een gave 3dgif van die kunt delen via jouw favoriete social media. Wil je ook graag iets mee naar huis? Kies er dan voor dat de een van de foto's direct geprint wordt, met branding natuurlijk.

Zijn tien camera's ook nog niet genoeg voor je? Ga dan voor een op maat Bullet Time beleving. Je kunt het zo gek maken als je wilt, wat vind je van tientallen camera's in een 180- of 360 graden set-up? Met één druk op de knop zetten we de tijd stil!

Meer over Curve Prijs berekenen
Green-screen fotograaf

Green-screen fotograaf

Een green-screen fotograaf (ook wel bekend als chroma-key) is een stuk flexibeler dan een photobooth. De fotograaf kan door de knieën, in- en uitzoomen en precies wachten op het juiste moment en dan de perfecte foto maken. De foto wordt door onze software automatisch bewerkt en het achtergrond wordt vervangen door iets van jouw keuze. We printen de foto direct en de foto kan via e-mail of socials gedeeld worden.

Kies voor een vliegtuig en waan jezelf een echte piloot of ga duiken met haaien! Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het realiseren met green-screen.

Meer over Green-screen fotograaf Prijs berekenen
Paparazzi

Paparazzi

Laat een leuke polaroid fotograaf (of meerdere) door de crowd lopen om zo veel mogelijk leuke foto's te scoren. Foto gelukt? Dan print onze Paparazzi deze direct in een vooringesteld ontwerp en kan hij direct mee. Ook de digitale versie ontvang je snel: e-mail je de foto direct naar het thuisfront en upload je deze naar je eigen Facebook pagina! 

Onze Polaroid Paparazzi maakt foto's met een spiegelreflex camera, dus je krijgt altijd de scherpste foto's. Laat de fotograaf naar de gasten komen, in plaats van de gasten naar de photobooth. Op welk event, festival of personeelsfeest ga jij een team neerzetten?

Meer over Paparazzi Prijs berekenen

Wij werken regelmatig samen met

Aanbevolen voor merkactivatie

Volledig bestickeren

Volledig bestickeren

Een nieuw bedrijf gestart? Een nieuwe huisstijl ontworpen? Dan wilt u dat laten zien! Dit kan met de optie ‘Volledig bestickeren’. Zet uw merk volledig in the picture door de photobooth full wrapped op het event te plaatsen. Hierdoor zal uw merk extra opvallen en niemand meer ontgaan. U levert het ontwerp aan, wij doen de rest. 

Meer over volledig bestickeren
Facebook album upload

Facebook album upload

Met de optie ‘Live upload’ zorgt u ervoor dat uw merk nog breder gezien wordt. Alle gemaakte foto’s worden geüpload naar uw Facebookpagina. Laat uw bezoekers de foto’s liken, taggen en delen om een nog groter bereik te creëren! Zo bereikt u ook potentiële klanten die niet aanwezig waren op uw event. 

Meer over facebook album upload
Premium props

Premium props

Door het gebruik van de optie ‘Premium props’ zet u op ludieke wijze uw bedrijf op de kaart, benadrukt u het thema van uw event of breekt u het ijs tussen de nieuwe collega’s op een personeelsfeest! De attributen kunnen worden ontworpen naar een bepaald thema en zijn erg opvallend, waardoor uw merk visueel sterk gepromoot wordt. 

Meer over premium props
Green screen

Green screen

Niets is onmogelijk! Door middel van een green screen kunt u elke achtergrond creëeren die u wilt. De achtergrond op de gemaakte foto’s wordt direct vervangen door de door u aangeleverde afbeeldingen. Zo kunt u uw merk op de meest creatieve wijze visueel promoten, of super grappige locaties en situaties realiseren.

Meer over green screen

Klantenbeoordelingen

De Fotodoos is bij ons bedrijfsfeest bij iedereen zeer goed bevallen. Het zag er fantastisch uit, de props waren heel erg leuk! Greenscreen en de daarbij horende achtergrondfoto's waren heel leuk en afwisselend. Personeel was erg prettig en open. Erg flexibel omtrent onze wensen. Er was veel mogelijk.

Fotodoos beoordeling door Marktplaats

Marktplaats

23 januari 2018

Duidelijke website, aantrekkelijk en makkelijk in gebruik. Prijs is hoger dan andere photobooths, maar we hebben wel een kwaliteitsverschil in uiterlijk en uitvoering. Goede communicatie via e-mail met Maryam, erg tevreden over! Personeel op locatie (Bob?) was vriendelijk en bood hulp waar nodig, was op sommige momenten ook meer op de achtergrond.

Fotodoos beoordeling door ABN-AMRO

ABN-AMRO

21 april 2018

Er staat vooraf duidelijk aangegeven wat er allemaal bij de prijs in zit. Mocht je toch vragen hebben, dan wordt er snel en vriendelijk gereageerd. De medewerker die er op onze avond was, was professioneel en vriendelijk. De Fotodoos is op ons feest de hele avond in gebruik geweest. Iedereen heeft het er nog over. Het was een groot succes!

Fotodoos beoordeling door Vodafone

Vodafone

06 februari 2018
Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl