Reserveer nu de Fotodoos met korting

Welk doel wilt u bereiken
op uw event?

Merkactivatie

U wilt uw merk visueel promoten op bijvoorbeeld een beurs, open dag, festival of ander event.

Dit is mijn doel

Data verzamelen

U wilt e-mailadressen en andere gegevens van bezoekers verzamelen op bijvoorbeeld een beurs of open dag.

Kies dit doel

Teambuilding

U wilt hilarisch vermaak tijdens een personeelsfeest, zakelijke meeting of netwerkborrel als teambuilding.

Kies dit doel

Aanbevolen voor merkactivatie

Volledig bestickeren

Volledig bestickeren

Een nieuw bedrijf gestart? Een nieuwe huisstijl ontworpen? Dan wilt u dat laten zien! Dit kan met de optie ‘Volledig bestickeren’. Zet uw merk volledig in the picture door de photobooth full wrapped op het event te plaatsen. Hierdoor zal uw merk extra opvallen en niemand meer ontgaan. U levert het ontwerp aan, wij doen de rest. 

Meer over volledig bestickeren
Live upload

Live upload

Met de optie ‘Live upload’ zorgt u ervoor dat uw merk nog breder gezien wordt. Alle gemaakte foto’s worden geüpload naar uw Facebookpagina. Laat uw bezoekers de foto’s liken, taggen en delen om een nog groter bereik te creëren! Zo bereikt u ook potentiële klanten die niet aanwezig waren op uw event. 

Meer over live upload
Premium props

Premium props

Door het gebruik van de optie ‘Premium props’ zet u op ludieke wijze uw bedrijf op de kaart, benadrukt u het thema van uw event of breekt u het ijs tussen de nieuwe collega’s op een personeelsfeest! De attributen kunnen worden ontworpen naar een bepaald thema en zijn erg opvallend, waardoor uw merk visueel sterk gepromoot wordt. 

Meer over premium props
Green screen

Green screen

Niets is onmogelijk! Door middel van een green screen kunt u elke achtergrond creëeren die u wilt. De achtergrond op de gemaakte foto’s wordt direct vervangen door de door u aangeleverde afbeeldingen. Zo kunt u uw merk op de meest creatieve wijze visueel promoten, of super grappige locaties en situaties realiseren.

Meer over green screen

Aanbevolen photobooths voor merkactivatie

Square

Square

De Fotodoos Square is zeer geschikt om te gebruiken als promotiemateriaal. Wanneer dit fraaie hokje volledig bestickerd is in uw huisstijl, kan niemand er nog omheen! Aan de buitenkant van het hokje zit een tweede scherm, waarop alle gemaakte foto’s verschijnen. Zo ziet iedereen hoe leuk het aan de binnenkant is! Het gordijntje creëert ook een persoonlijke sfeer voor de intiemere feestjes. Boek deze photobooth in combinatie met één van de extra opties en haal het maximale uit uw event.

GIF

GIF

De GIF booth maakt geen losse foto's, maar plakt foto's razendsnel achter elkaar, waardoor er een animatie wordt ontstaat. Een superleuk en vooral stoer alternatief voor de photobooth! Alle GIF'jes worden verzameld op een online gallery, waar al je gasten hun foto's direct kunnen delen. Het kader ontwerpen we in jouw huisstijl.

De GIF booth is compact en kan daarom op elke locatie zijn plaats innemen. De booth is voorzien van een subtiele houten case met daarin een ring light die jou altijd perfect op beeld zet. Je hoeft voor de GIF booth niet stil te staan, dus doe lekker gek!

Curve

Curve

Ga je voor impact? Kies dan voor de Curve! De Curve legt je van maar liefst tien verschillende kanten vast en maakt daar een gave 3dgif van die kunt delen via jouw favoriete social media. Wil je ook graag iets mee naar huis? Kies er dan voor dat de een van de foto's direct geprint wordt, met branding natuurlijk.

Zijn tien camera's ook nog niet genoeg voor je? Ga dan voor een op maat Bullet Time beleving. Je kunt het zo gek maken als je wilt, wat vind je van tientallen camera's in een 180- of 360 graden set-up? Met één druk op de knop zetten we de tijd stil!

Paparazzi

Paparazzi

Laat een leuke polaroid fotograaf (of meerdere) door de crowd lopen om zo veel mogelijk leuke foto's te scoren. Foto gelukt? Dan print onze Paparazzi deze direct in een vooringesteld ontwerp en kan hij direct mee. Ook de digitale versie ontvang je snel: e-mail je de foto direct naar het thuisfront en upload je deze naar je eigen Facebook pagina! 

Onze Polaroid Paparazzi maakt foto's met een spiegelreflex camera, dus je krijgt altijd de scherpste foto's. Op welk event, festival of personeelsfeest ga jij een team neerzetten?

They already love us