Reserveer nu de Fotodoos met korting

Standaard inbegrepen

Gastenboek

Attributen

Foto's digitaal

Enthousiaste host

Uniek fotokader

Transport in NL

Onbeperkt printen

Photobooth achtergrond

Reserveer nuen ontvang gratis tips&tricks!

Klantenbeoordelingen

Eerst getwijfeld of we dit moesten doen voor ons huwelijksfeest, maar we kunnen niet anders zeggen dan dat het een echte toevoeging op het feest was. Eerst stond men vertwijfeld te kijken, maar na een tijdje maakte iedereen de meest te gekke foto's. We zijn daarom ronduit tevreden, een aanrader voor elk feest!

Fotodoos beoordeling door Rinske

Rinske

24 februari 2019

De Fotodoos was echt een sfeermaker op het feest! Super leuke foto's en de gasten kunnen een strip met foto's ook zelf mee nemen als aandenken. Geweldig!

Fotodoos beoordeling door Detmer

Detmer

10 september 2018

Geeft een vrolijke sfeer op je bruiloft. Het is super leuk voor jezelf om achteraf de foto's te hebben. Voor de gasten ook een leuke herinnering. Het personeel op de locatie adviseerde om de Fotodoos in de receptieruimte te plaatsen, dat hebben we gedaan en dat was een succes.

Fotodoos beoordeling door Jeroen

Jeroen

20 januari 2019
Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Hoe gaat het in zijn werk?

Ben je er klaar voor?

Zit je haar goed? Je stropdas recht? Heb je al een leuke prop gepakt? Je bent klaar om op de foto te gaan! Het enige wat je nu nog hoeft te doen om dit moment vast te leggen is het touchscreen aantikken. De Classic begint met aftellen… 3.. 2.. 1.. Say cheee...


 

Ben je er klaar voor?

Opties voor de Classic