Reserveren
Classic

Photobooth Classic

De Fotodoos Classic is een echte klassieker, maar door een tijdloos design is de Classic geschikt voor bijna iedereen! Het compacte formaat van de photobooth (60*60cm) en de budgetvriendelijke prijs zorgen ervoor dat deze past op ieder evenement. De foto's zijn altijd perfect belicht door de ingebouwde studioflitser. Voeg de video-optie toe en je gasten kunnen zelf switchen tussen foto en video!

Klantenbeoordelingen

De Fotodoos was echt een sfeermaker op het feest! Super leuke foto's en de gasten kunnen een strip met foto's ook zelf mee nemen als aandenken. Geweldig!

Fotodoos beoordeling door Detmer

Detmer

07 april 2019

Geeft een vrolijke sfeer op je bruiloft. Het is super leuk voor jezelf om achteraf de foto's te hebben. Voor de gasten ook een leuke herinnering. Het personeel op de locatie adviseerde om de Fotodoos in de receptieruimte te plaatsen, dat hebben we gedaan en dat was een succes.

Fotodoos beoordeling door Jeroen

Jeroen

20 september 2018

Eerst getwijfeld of we dit moesten doen voor ons huwelijksfeest, maar we kunnen niet anders zeggen dan dat het een echte toevoeging op het feest was. Eerst stond men vertwijfeld te kijken, maar na een tijdje maakte iedereen de meest te gekke foto's. We zijn daarom ronduit tevreden, een aanrader voor elk feest!

Fotodoos beoordeling door Rinske

Rinske

29 augustus 2018
Bekijk alle beoordelingen

Prijzen van de Fotodoos Classic

Hoe gaat het in zijn werk?

Ben je er klaar voor?

Zit je haar goed? Je stropdas recht? Heb je al een leuke prop gepakt? Je bent klaar om op de foto te gaan! Het enige wat je nu nog hoeft te doen om dit moment vast te leggen is het touchscreen aantikken. De Classic begint met aftellen… 3.. 2.. 1.. Say cheee...


 

Ben je er klaar voor?

Opties voor de Classic

Can't prepare query: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'GROUP BY r.id' at line 8