Reserveer nu de Fotodoos met korting

Curve

Kies voor de nieuwste rage in photobooth-land; maak een echte 3dgif in onze Fotodoos Curve! In de Curve zitten maar liefst tien high-end camera's die tegelijk een foto maken van jouw actie. De Curve is ook wel bekend als Bullet Time en zet de tijd stil. Spring in de lucht en zie jezelf zweven in de 3dgif! Deel je 3dgif direct via jouw favoriete social media kanaal en vergeet niet je printje mee te nemen!

Meer weten

Standaard inbegrepen

Transport in NL

Leuke host

Uniek GIFkader

Onbeperkt SMS

Online gallery

E-mail in huisstijl

Hashtags

Social sharing

Reserveer nuen ontvang gratis tips&tricks!

Klantenbeoordelingen

Vriendelijk, behulpzaam en snel contact. Heel enthousiast op locatie. Iedereen op het feest was enthousiast over de resultaten en wij ook. Goed concept tot in de puntjes uitgevoerd. Bedankt!

Michael - KLM

08 juni 2018

Fantastic services and excellent quality. The Fotodoos was a big succes. The operator was really friendly and everything was perfectly organised and executed. We would hire them again.

Esmee - KPN

09 oktober 2018

Ontzettend enthousiast personeel, goede en snelle communicatie en hele goede service. Prijs-kwaliteit verhouding is super! Hele leuke gadget op ons event, de bezoekers waren laaiend enthousiast. Achteraf duidelijk inzichtelijk gekregen hoeveel 3dgifs er waren gemaakt en de data van de social shares.

Bouke

30 augustus 2018
Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Bullet Time Booth

Ga je voor impact? Dan ga je voor de Bullet Time. We bouwen een set-up zoals jij wilt. 180 graden met 24 camera's (zoals KLM) of een volledige 360 graden met 48 camera's? Ga voor dat Wow effect!

Vraag offerte aanen beleef de 3dgif zelf!

Hoe gaat het in zijn werk?

Wat wordt jouw moment?

Spring in de lucht of over iemand heen, gooi confetti omhoog of trek gewoon een hele gekke bek. Jij doet gek, wij zorgen voor de klik.

Wat wordt jouw moment?

Opties voor de Curve