Offerte
Paparazzi

Polaroid fotograaf

Laat een leuke polaroid fotograaf (of meerdere) door de crowd lopen om zo veel mogelijk leuke foto's te scoren. Foto gelukt? Dan print onze Paparazzi deze direct in een vooringesteld ontwerp en kan hij direct mee. Ook de digitale versie ontvang je snel: e-mail je de foto direct naar het thuisfront en upload je deze naar je eigen Facebook pagina! 

Onze Polaroid Paparazzi maakt foto's met een spiegelreflex camera, dus je krijgt altijd de scherpste foto's. Laat de fotograaf naar de gasten komen, in plaats van de gasten naar de photobooth. Op welk event, festival of personeelsfeest ga jij een team neerzetten?

Klantenbeoordelingen

Eerst getwijfeld of we dit moesten doen voor ons huwelijksfeest, maar kunnen niet anders zeggen dat het een echte toevoeging op het feest was. Eerst stond men vertwijfeld te kijken, maar na een tijdje maakte iedereen de meest te gekke foto's. (Welke we naderhand ook nog digitaal hebben ontvangen) We zijn daarom ronduit tevreden en dit is zeker een aanrader voor elk feest!

Detmer

31 maart 2019

Heel fijn contact gehad, goede service en snelle respons! Tijdens het feest leuke medewerker aanwezig en goed contact! Foto's zijn hilarisch! Dank!

Hanneke

04 oktober 2018
Een mooie aanvulling op onze jaarlijkse gebruikersdag. Het ging voor ons geheel zorgeloos. Mensen moeten altijd over een drempel om spontaan op de foto te gaan, maar uiteindelijk is dit toch altijd weer leuk.

Fadiro BV

15 november 2018
Bekijk alle beoordelingen

Hoe gaat het in zijn werk?

Vooraf

Vooraf spreken we al je wensen door, wil je een of meerdere polaroid fotografen? Hoe moet het fotokader er uit komen te zien en moet de foto gedeeld worden via e-mail of Facebook? Welk design wil je op het scherm en wil je de fotografen in eigen huisstijl aankleden? Alles is mogelijk.

Vooraf

Opties voor de Paparazzi