Reserveer nu de Fotodoos met korting

Standaard inbegrepen

Gastenboek

Attributen

Foto's op usb

Leuke host

Uniek fotokader

Transport in NL

Onbeperkt printen

Mooi achtergronden

Reserveer nuen ontvang gratis tips&tricks!

Klantenbeoordelingen

Eerst getwijfeld of we dit moesten doen voor ons huwelijksfeest, maar kunnen niet anders zeggen dat het een echte toevoeging op het feest was. Eerst stond men vertwijfeld te kijken, maar na een tijdje maakte iedereen de meest te gekke foto's. (Welke we naderhand ook nog digitaal hebben ontvangen) We zijn daarom ronduit tevreden en dit is zeker een aanrader voor elk feest!

Detmer

14 augustus 2018

Heel fijn contact gehad, goede service en snelle respons! Tijdens het feest leuke medewerker aanwezig en goed contact! Foto's zijn hilarisch! Dank!

Hanneke

01 december 2018
Een mooie aanvulling op onze jaarlijkse gebruikersdag. Het ging voor ons geheel zorgeloos. Mensen moeten altijd over een drempel om spontaan op de foto te gaan, maar uiteindelijk is dit toch altijd weer leuk.

Fadiro BV

01 augustus 2018
Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Hoe gaat het in zijn werk?

Vooraf

Vooraf spreken we al je wensen door, wil je een of meerdere polaroid fotografen? Hoe moet het fotokader er uit komen te zien en moet de foto gedeeld worden via e-mail of Facebook? Welk design wil je op het scherm en wil je de fotografen in eigen huisstijl aankleden? Alles is mogelijk.

Vooraf

Opties voor de Paparazzi