Reserveren

NTR Photobooth @ North Sea Jazz Festival Rotterdam 2015

10, 11 en 12 juli was het zo ver… We stonden voor de NTR het hele weekend op het North Sea Jazz Festival! Wat was het een geweldig weekend met een ontzettend goede sfeer en wat was het een gezellige drukte om de photobooth heen. Alle bezoekers konden bij de Fotodoos gratis op de foto!

Social media en premium props

De festivalfoto’s waren een enorm succes bij de bezoekers, de mogelijkheid om die ook gelijk te kunnen delen via social media (Facebook, Twitter, Pinterest) was natuurlijk een mooie toevoeging voor de bezoekers maar ook zeker voor de NTR als promotie voor hunzelf en het festival! 

Niet alleen het festival zelf maar ook bij de ‘Fotodoos Area’ was het één groot feest. Door de leuke premium props die wij hadden meegenomen kon iedereen op de foto met attributen als opblaasbare muziekinstrumenten, microfoons en alles wat je maar bij muziek kan bedenken. Natuurlijk waren er voor de liefhebbers ook de originele Fotodoos props aanwezig met de snorren, brillen, lippen en nog veel meer.

Fotodoos Modern

De Fotodoos Modern is een totale metamorfose ondergaan om helemaal aan te sluiten bij de huisstijl van de NTR. Bestickering (branding) van top tot teen, aangepaste touch-screens en uiteraard de festivalfoto met het bedrijfslogo.

Naast de reguliere bezoekers konden ook vele bekende artiesten het niet laten om een leuk kiekje te maken bij de Fotodoos, namen als John Legend, Gerard Ekdom, Selah Sue, Jett Rebel en Chiel Beelen hebben allemaal bij ons voor de photobooth gestaan, wij geven hun daar uiteraard groot gelijk in ;). North Sea Jazz Festival je was fantastisch, bedankt!