Reserveren

Photobooth @ Festival Rollende Keukens in Amsterdam

Het weekend van de Rollende Keukens in Amsterdam, 13 t/m 17 mei, werd de westergasfabriek omgetoverd tot  één groot openlucht restaurant en wij hadden het geluk daar te mogen staan in samenwerking met de foodtruck van Vietnamama.

Gratis foto

Wat ons als eerste opviel was de goede sfeer die er om het festival heen hing. Liefde gaat door de maag zeggen ze wel eens, nou dat was hier zeker het geval. Bij de heerlijke snacks van Vietnamama had je de mogelijkheid om als bezoeker gratis op de foto te gaan bij de photobooth, dat hebben wij geweten! Wat zijn er een hoop leuke foto’s gemaakt dit weekend.

Festival look

Speciaal voor Vietnamama hadden we een festival look samengesteld zodat het er hip en gezellig uit zag. Onze Fotodoos stond op een oud tapijt en voor de achtergrond hadden we ‘country style’ hooibalen gebruikt, het was een uitnodigend en knus hoekje. De kopjes en schoteltjes die aan de hooibalen hingen waren de toepasselijke kers op de taart voor de festival setup. Vietnamama bedankt dat wij deze overheerlijke smaken en sfeer mee mochten maken en hopelijk tot volgend jaar bij de Rollende Keukens in Amsterdam.

Het fotostripje in eigen ontwerp - Fotodoos Lange rij bij de gratis photobooth - Fotodoos Iedere fotostrip is anders en hilarisch! - Fotodoos Say Cheese met de Fotodoos! Een goeie sfeer met Fotodoos op de Food Truck Festival in Amsterdam Even wachten op het Fotodoos printje! Een Fotodoos backdrop gemaakt van hooibalen en vintage kopjes