Reserveren

Laat je bruiloft tóch doorgaan!

Wat hadden wij weer zin in de zomer! Een periode vol met feestjes, bruiloften en andere events. Wij zullen eerlijk zijn dat door de huidige omstandigheden veel boekingen die gepland stonden verplaatst zijn en het voor ons een stille zomer wordt. Sommige mensen met bruiloften durfden het aan deze te verzetten naar september of oktober, maar het merendeel stelt de feestelijke dag een jaar uit en trouwt in 2021. Begrijpelijk. Je wilt graag op een normale manier de trouwerij vieren en niet met anderhalve meter ertussen. Het is lastig te accepteren dat de situatie momenteel zo is, helaas is er ook geen zekerheid dat het in 2021 wel op een normale manier kan. En een bruiloft blijven uitstellen is natuurlijk geen leuke bezigheid.

Waarom zou je het dan toch niet deze zomer gewoon laten doorgaan? De zon schijnt al volop en wat dat betreft belooft het een mooie zomer te worden. Dit betekent dat het feest wellicht ook buiten kan plaatsvinden, daarmee wordt de kans op een veilig verloop ook groter. In deze tijd is een stuk vrolijkheid wel gewenst. Helemaal als er vanaf 1 juli weer honderd mensen mogen samenkomen. Het is toch een fijn vooruitzicht om straks met familie en vrienden het glas te heffen en lekker te feesten? En met een paar drankjes achter de kiezen voelt die anderhalve meter vast niet meer als anderhalve meter. ;-)

Het is prettig om te weten dat onze photobooth met goed weer prima buiten kan staan en volledig corona-proof is. Het scherm hoeft dus niet aangeraakt te worden door de gasten. Zo wordt het feest toch haarscherp vastgelegd door onze booth en hebben jullie een prachtige avond.

Hopelijk zien we jullie deze zomer!