Reserveren

Nieuw: onze contactloze photobooth!

Supersnel, simpel en ook nog eens hygiënisch de photobooth laten bedienen door de gasten? Klinkt perfect in deze tijden van corona, toch? Wij presenteren u: de contactloze photobooth! Het is mogelijk om foto’s te nemen met behulp van een QR-code. Uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals en andere events.

De gast surft via de smartphone naar de registratiepagina en vult daar zijn of haar naam en e-mailadres in. De bezoeker wacht twee tellen en voilà: daar is de QR-code. Vervolgens wordt de QR-code op de photobooth gericht en de rest gaat vanzelf. De booth telt af, maakt de foto en zendt deze automatisch naar het opgegeven e-mailadres. Op deze manier hoeft het scherm niet aangeraakt te worden door de bezoeker of onze photobooth host en kan de foto ook nog eens razendsnel gedeeld worden op Instagram, Facebook, Snapchat of Twitter. Staan er meer op de foto? Laat de andere mensen ook hun QR-code scannen, zodat zij een kopie ontvangen van de gemaakte afbeelding. Geef de bezoeker in de e-mail meteen een #hashtag mee voor op social media!

Verzamel ook de gegevens van alle e-mailadressen en gebruik deze later voor onder andere nieuwsbrieven en merkactivaties. Een ander bijkomend voordeel is dat de doorstroom bij de photobooth optimaal blijft en wachtrijen vermeden worden. Dit kan onder andere doordat de gast zich voor het event al kan registreren. Staat er toch een verantwoorde wachtrij? Moedig bezoekers dan aan zich in de wachtrij al te registreren, mocht hij of zij dit nog niet gedaan hebben.

Wil je meer informatie over dit systeem? Waag er gerust een e-mailtje of telefoontje aan!