Reserveren

De nieuwste green-screen features!

Green screen functies

Voeg een extra dimensie toe aan de Fotodoos met een green screen. Het groene achtergrond wordt direct in de live-preview vervangen door het digitale achtergrond en zorgt voor een upgrade aan jullie photobooth experience!

Het leuke aan de green screen is dat deze extra optie eigenlijk voor elk feest inzetbaar is. Voer je huisstijl helemaal door tijdens een zakelijk event door je logo en huisstijl kleuren ook nog eens in het achtergrond te verwerken of kies er tijdens het informele personeelsfeest voor om je helemaal in Caribische stijl te wanen door gouden zandstranden en palmbomen op de achtergrond. Dat dit kan is al fantastisch, maar het wordt nog beter! Er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij voor het green-screen. Word jij al nieuwsgierig naar alle nieuwe opties?

Live view

Wij kunnen tegenwoordig ook met onze high end camera een live view bieden. De gebruiker kan zichzelf dus al in het digitale achtergrond zien staan waar dit eerst de green screen zelf was. Dat houdt in dat je jezelf op het scherm van de Fotodoos ziet staan voor het door jou gekozen achtergrond. Doordat je jezelf echt ziet staan op de digitale achtergrond wordt de interactie groter en de belevenis veel echter. Nu kun je dus precies zien waar jij in het achtergrond staat in plaats van een gokje te wagen op een goede plaatsing.

Schalen en plaatsen

Creëer unieke foto’s of geanimeerde/bewegende GIFjes met de nieuwe green screen schalen en plaatsen functie. Gecombineerd met de live view functie maakt de schalen en plaatsen optie de Fotodoos tot een unieke beleving.

Bij de schalen en plaatsen functie sta je voor het green-screen en ziet jezelf hierbij op het scherm van de Fotodoos staan in de afbeelding of in de geanimeerde gif. Bij deze functie zijn geanimeerde achtergronden namelijk ook mogelijk! Zodra de foto is gemaakt kun je jezelf kleiner en groter maken op het touchscreen en overal in de foto neerzetten waar je maar wilt. Ben je bijvoorbeeld groot op de foto gegaan maar wil je eigenlijk klein in dat vliegtuigje op de achtergrond zitten? Dan kan dat! Bij deze functie kun je kiezen of je gasten een printje krijgen of de gif met de geanimeerde achtergrond toegestuurd krijgen. Het toesturen van de geanimeerde gif is mogelijk via de mail of sms, ook is het mogelijk om de gif direct te delen op social media via Facebook, Twitter of Instragram.

Interactieve foto’s

Deze functie laat je op de foto gaan met je vorige foto. Zo kun je een interactie aangaan met jezelf en een scene creëren. Ook hier speelt de live view functie weer een grote rol in omdat je nu je vorige foto kan zien waar jij dus zelf instaat. Na dat je de eerste foto gemaakt hebt wordt dit het achtergrond voor de volgende foto waardoor je de tweede foto met jezelf kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld een gevecht aangaan met jezelf of een high-five geven aan jezelf, bij interactieve foto’s is alles mogelijk! Lijkt het jou leuk om een keer met jezelf op de foto te gaan?