Reserveren
Square

Fotohokje huren?

Ons fotohokje zorgt voor een intiemere sfeer, omdat het natuurlijk al snel knus wordt met zijn allen in zo’n afgesloten hokje. Kennen je gasten elkaar nog niet zo goed? Dan is het fotohokje ook een goed idee. Geen vreemde ogen die je aankijken als je de foto maakt, je kan helemaal jezelf zijn en je laten gaan als de gordijntjes dicht zijn. Wil je niet dat anderen het printje zien? Ren dan snel naar buiten om ze als eerste uit het printer bakje te pakken!

Perfect voor
  • Bruiloft
  • Personeelsfeest
  • Beurs
  • Merkactivatie
  • Open dag
Bekijk beschikbaarheid

Prijzen van de Fotodoos Square

Hoe werkt de Square?

Dit zeggen onze klanten

Helemaal perfect! Ons programma op de bruiloft liep iets uit waardoor de Fotodoos "te vroeg" zou arriveren. In overleg met de medewerker is een prima oplossing bedacht. De Fotodoos werd met veel plezier ontvangen en gebruikt en de medewerker was stipt, duidelijk en vriendelijk. 

Fotodoos beoordeling door Dirk

Dirk

13 april 2019

De Fotodoos was een groot succes op het feest van het 40 jarige huwelijk van mijn ouders! Zeker aan te raden voor iedereen. Super dat je de foto's achteraf ook digitaal krijgt!

Fotodoos beoordeling door Kristel

Kristel

27 juli 2019

Erg leuke toevoeging op een partij. Vooraf wordt goed meegedacht. Je krijgt nog tips & tricks. Er werd snel gereageerd op vragen. Helemaal top. Ook super leuke foto's gemaakt. Werd enorm gewaardeerd!

Fotodoos beoordeling door Marijke

Marijke

20 juni 2019
Bekijk alle beoordelingen

Check nu de beschikbaarheid op jouw datum!