Reserveren
Square

Fotohokje huren?

Ons fotohokje zorgt voor een intiemere sfeer, omdat het natuurlijk al snel knus wordt met zijn allen in zo’n afgesloten hokje. Kennen je gasten elkaar nog niet zo goed? Dan is het fotohokje ook een goed idee. Geen vreemde ogen die je aankijken als je de foto maakt, je kan helemaal jezelf zijn en je laten gaan als de gordijntjes dicht zijn. Wil je niet dat anderen het printje zien? Ren dan snel naar buiten om ze als eerste uit het printer bakje te pakken!

Klantenbeoordelingen

De Fotodoos was een groot succes op het feest van het 40 jarige huwelijk van mijn ouders! Zeker aan te raden voor iedereen. Super dat je de foto's achteraf ook digitaal krijgt!

Fotodoos beoordeling door Kristel

Kristel

17 september 2018

Helemaal perfect! Ons programma op de bruiloft liep iets uit waardoor de Fotodoos "te vroeg" zou arriveren. In overleg met de medewerker is een prima oplossing bedacht. De Fotodoos werd met veel plezier ontvangen en gebruikt en de medewerker was stipt, duidelijk en vriendelijk. 

Fotodoos beoordeling door Dirk

Dirk

02 januari 2019

Erg leuke toevoeging op een partij. Vooraf wordt goed meegedacht. Je krijgt nog tips & tricks. Er werd snel gereageerd op vragen. Helemaal top. Ook super leuke foto's gemaakt. Werd enorm gewaardeerd!

Fotodoos beoordeling door Marijke

Marijke

27 november 2018
Bekijk alle beoordelingen

Hoe gaat het in zijn werk?

Ben je er klaar voor?

Zit je haar goed? Je stropdas recht? Heb je al een leuke prop gepakt? Je bent klaar om op de foto te gaan! Doe het gordijntje dicht voor wat meer privacy. Het enige wat je nu nog hoeft te doen om dit moment vast te leggen is het touchscreen aantikken. De Square begint met aftellen… 3.. 2.. 1.. Say cheee...

Ben je er klaar voor?

Opties voor de Square