Reserveren

Welkom Charley!

Vanaf vandaag is Charley lid van ons Fotodoos team. Zij gaat de functie als Office Manager vervullen. Wij stellen je graag aan haar voor...

Charley is 24 jaar oud en is een geboren en getogen Groningse. Als echte filmfanaat heeft ze al aardig wat uurtjes doorgebracht in de bioscoop dat ze er uiteindelijk maar is gaan werken. Hier was ze werkzaam als service medewerker waar het op neer kwam dat je van alle markten thuis bent in een bioscoop.

Na haar opleiding Communication & Multimedia Design in Leeuwarden en een aantal baantjes te hebben gehad in de horeca en bij de bios in de stad Groningen, wou ze graag wat meer in de richting van haar studie aan de slag gaan. 

 

Gek op koken en bakken!

Naast al die uren film kijken heeft Charley ook nog tijd over om met haar andere hobby bezig te zijn. Namelijk, koken en bakken! Vanochtend kwam ze binnen met een zelfgemaakte chocolade fudge. (Erg leuke hobby dachten wij hier bij Fotodoos).

Vorig jaar heeft ze 5 maanden rondgereisd in Azië samen met haar vriend. Tijdens deze reis heeft ze onder andere Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Maleisië en Myanmar bezocht en veel gezien. Toen er werd gevraagd of ze nog een leuke foto heeft voor deze blog van de reis werd er letterlijk door duizenden foto's heengescrold(!). Uiteindelijk is er gekozen voor een foto van haar zelf, zittend op een schommel met haar tenen in de Andamanse Zee.  

Zijn er nog dingen wat wij écht moeten weten?

'Van buiten lijk ik aardig rustig, maar als je me zou kennen zou je weten dat ik best wel prettig gestoord ben'. Ook ben ik sponsor van de sportschool en wel aardig trots op mezelf dat ik vrij vroeg en snel zelfstandig ben geworden. 'Hierdoor ben ik ook een regeltante..' Bij de functie als Office Manager komen al deze eigenschappen goed van pas. En ja, dat koken is ook een erg handige hobby voor het hele team! 

Welkom Charley! Veel succes en uiteraard plezier bij Fotodoos!