Reserveren
Vintage

Photobooth Vintage

Door zijn eigen stijl is de Vintage geweldig op bruiloften, maar ook op andere evenementen. Uitgerust met professionele apparatuur maakt deze photobooth de mooiste en gekste foto's. Gebruik onze photobooth props om de foto nog gekker te maken en breidt het uit met verschillende opties.

Klantenbeoordelingen

De Vintage booth ziet er erg mooi uit, de fotostrips zijn van goede kwaliteit. Het fotomaken gaat snel, waardoor gasten veel foto's kunnen maken. Het personeel is professioneel en ziet er feestelijk uit!

Fotodoos beoordeling door Lotte

Lotte

07 september 2018

De Fotodoos maakte de bruiloft van mijn zus helemaal compleet. Alle gasten waren enorm enthousiast over het concept! Leuk dat het bruidspaar al die foto's in het gastenboek kan bekijken.

Fotodoos beoordeling door Julliette

Julliette

03 november 2018

Heel fijn contact gehad met de medewerkers, goede service en snelle respons! Tijdens het feest was er een leuke medewerker aanwezig. De foto's zijn hilarisch! Dank!

Fotodoos beoordeling door Hans

Hans

03 december 2018
Bekijk alle beoordelingen

Prijzen van de Fotodoos Vintage

Hoe gaat het in zijn werk?

Ben je er klaar voor?

Zit je haar goed? Je stropdas recht? Heb je al een leuke prop gepakt? Je bent klaar om op de foto te gaan! Het enige wat je nu nog hoeft te doen om dit moment vast te leggen is het touchscreen aantikken. De Vintage begint met aftellen… 3.. 2.. 1.. Say cheee...

Ben je er klaar voor?

Opties voor de Vintage

Fotodoos Vintage
Can't prepare query: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'GROUP BY r.id' at line 8