Reserveren
Vintage

Photobooth Vintage

Door zijn eigen stijl is de Vintage geweldig op bruiloften, maar ook op andere evenementen. Uitgerust met professionele apparatuur maakt deze photobooth de mooiste en gekste foto's. Gebruik onze photobooth props om de foto nog gekker te maken en breidt het uit met verschillende opties.

Meest gebruikt op bruiloften en themafeesten, met onze photobooth in Vintage stijl. Naast de vintage staan twee klasieke studioflitsers, waardoor je een complete foto hoek creëert. 

Kies je eigen achtergrond en/of themapakket en maak het plaatje compleet. Liefde, great gatsby of iets anders?

Perfect voor
  • Bruiloft
  • Personeelsfeest
  • Festival
Bekijk beschikbaarheid

Prijzen van de Fotodoos Vintage

Hoe werkt de Vintage?

Fotodoos Vintage

Dit zeggen onze klanten

Heel fijn contact gehad met de medewerkers, goede service en snelle respons! Tijdens het feest was er een leuke medewerker aanwezig. De foto's zijn hilarisch! Dank!

Fotodoos beoordeling door Hans

Hans

28 april 2019

De Vintage booth ziet er erg mooi uit, de fotostrips zijn van goede kwaliteit. Het fotomaken gaat snel, waardoor gasten veel foto's kunnen maken. Het personeel is professioneel en ziet er feestelijk uit!

Fotodoos beoordeling door Lotte

Lotte

12 maart 2019

De Fotodoos maakte de bruiloft van mijn zus helemaal compleet. Alle gasten waren enorm enthousiast over het concept! Leuk dat het bruidspaar al die foto's in het gastenboek kan bekijken.

Fotodoos beoordeling door Julliette

Julliette

20 juni 2019
Bekijk alle beoordelingen

Check nu de beschikbaarheid op jouw datum!