Reserveren
Modern

Modern

De Modern is standaard uitgerust met ingebouwde studioverlichting, grote touchscreens en één van de beste digitale camera's. Deze photobooth is met uitermate geschikt voor bedrijven. Brand de schermen, de fotoprints, de uploads en besticker de booth. Alles in de eigen huisstijl!

Klantenbeoordelingen

Flexibelle instelling en in de markt de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Gezellige medewerkers die niet moeilijk doen, maar uit zijn op een goede relatie en ervaring!

Fotodoos beoordeling door Daan

Daan

03 maart 2019

Alles was in de puntjes geregeld. Spontane en vrolijke medewerkers. Goeie communicatie, van begin tot eind!

Fotodoos beoordeling door Jonneke

Jonneke

02 februari 2019

Fotodoos heeft een geweldig groot aandeel gehad in de feestvreugde! Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. Klantgericht en persoonlijk. Dank jullie wel voor alles!

Fotodoos beoordeling door Daphne

Daphne

13 maart 2019
Bekijk alle beoordelingen
Edwin van der Sar in de photobooth tijdens JFK Greatest Man Gala

Prijzen van de Fotodoos Modern

Hoe gaat het in zijn werk?

Ben je er klaar voor?

Zit je haar goed? Je stropdas recht? Heb je al een leuke prop gepakt? Je bent klaar om op de foto te gaan! Het enige wat je nu nog hoeft te doen om dit moment vast te leggen is het touchscreen aantikken. De Modern begint met aftellen… 3.. 2.. 1.. Say cheee...

Ben je er klaar voor?

Opties voor de Modern

Can't prepare query: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'GROUP BY r.id' at line 8