Reserveren
Mirror

Mirror

Van buiten een normale spiegel, maar van binnen uitgerust met de nieuwste technieken. Raak de spiegel aan om te starten en de foto's worden gemaakt. Geniet van de prachtige animaties. Echt alles zit netjes weggewerkt in de spiegel. Klaar? Pak je printje en show it to the world!

Klantenbeoordelingen

Hele leuke toevoeging voor onze bruiloft. We hebben erg gelachen en veel complimenten van onze gasten ontvangen. Er heeft de hele avond een wachtrij gestaan!

Fotodoos beoordeling door Roel

Roel

25 februari 2019

Ik kan niets anders zeggen dan TOP! Het hele concept, de prijs, de afspraken en uiteindelijk het hele event. Het was een doorslaand succes. Zeer professioneel opgezet, alles netjes uitgelegd, aardige jongen die iedereen keurig hielp, meer dan prima!

Fotodoos beoordeling door Jessy

Jessy

09 december 2018

Snelle respons op zowel chat, mail als telefoon. Eenvoudig te boeken en duidelijke communicatie. Een absolute aanrader! De host die aanwezig was bij ons event was zeer vriendelijk, professioneel en enthousiast! Bedankt Fotodoos!

Fotodoos beoordeling door Mundipharma Pharmaceuticals B.V.

Mundipharma Pharmaceuticals B.V.

07 mei 2019
Bekijk alle beoordelingen

Prijzen van de Fotodoos Mirror

Hoe gaat het in zijn werk?

Ben je er klaar voor?

Handig, zo'n spiegel! Kun je direct even kijken of je haar nog goed zit en je stropdas recht. Heb je al een leuke prop gepakt? Je bent klaar om op de foto te gaan! Het enige wat je nu nog hoeft te doen om dit moment vast te leggen is de spiegel aantikken. De Mirror begint met aftellen… 3.. 2.. 1.. Say cheee...

Ben je er klaar voor?

Opties voor de Mirror

Can't prepare query: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'GROUP BY r.id' at line 8