Reserveren

Uniek fotokader

Voor iedereen die een photobooth huurt bij Fotodoos, ontwerpen we een uniek gepersonaliseerd fotokader. Dit is altijd inbegrepen! Het ontwerp maken we geheel op basis van jullie wensen. Hoe dat fotokader eruit komt te zien is afhankelijk van de photobooth die je huurt.

Design van de trouwkaart

Bij een photobooth op een bruiloft nemen we vaak de trouwkaart als uitgangspunt. Zo is alles in dezelfde stijl en wordt het een mooi geheel! Wanneer je de digitale versie van je trouwkaart naar ons stuurt, zal onze grafisch ontwerper hiermee een ontwerp maken. Wil je alleen jullie namen erop? Of misschien ook de datum? Wellicht hebben jullie een mooi logo van jullie initialen dat in het design verwerkt kan worden. Alles is mogelijk!

Branding

Organiseer je een zakelijk evenement, dan kunnen we het ontwerp baseren op een huisstijl of beeldmerk. We verwerken het logo op het kader of gebruiken de kleuren uit je huisstijl. Ook hierin is heel veel mogelijk. Je geeft je wensen door aan onze designer en daarna ontvang je altijd een conceptversie ter goedkeuring. 

Formaat

De meeste photobooths printen fotostripjes met drie foto’s. Deze wordt dan dubbel afgedrukt. Deze fotostripjes zijn 5 x 15 cm. Wil je liever één grotere foto op ansichtkaart formaat (10 x 15 cm)? Dat kan natuurlijk ook! In dat geval komt het ontwerp als een overlay over de foto. Daarnaast kunnen we ook variëren in de grootte en plaatsing van de foto’s binnen het ontwerp. 

Wist je dat we ook in groot formaat kunnen printen? Je krijgt dan een afdruk van 15 x 20 cm.